logo300x120

Центар за лифтови

Вашата визија, нашата страст. Ние сме посветени на повторно измислување на начинот на движење.

Секоја консултација е добредојдена – Центар за лифтови! Контактирајте не сега! УСЛУГИ

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ!

На оваа страница можете да дознаете повеќе за лифтовите кои ги нудиме како и услугите кој ги нудиме на нашите клиенти.

Исто така, можете да ги погледнете нашите галерии од лифтови кои ги нудиме и монтираме.

service-men

Секогаш тука за вас!

Кои сме ние?

Нашата компанија ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ е компанија која работи со лифтови повеќе од 25 години. Тимот на ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ постојано се стреми да ги задоволи потребите на нашите клиенти со врвен квалитет, услуги и уникатен дизајн и она што е најважно располагаме со квалитетен и искусен кадар кој е составен од професионалци со долгогодишно работно искуство.

професионалност

Нашиот тим стреми кон професионалност

технологија

Целосно разбирање на нај новата технологија

Услуги на клиентите

За нашата услуга и квалитет не зборуваме ние, туку нашите клиенти

Нашата компанија и мисија

Ние сме Македонска водечка компанија за сервисирање, ремонт, монтажа и продажба на сите видови на лифтови, платформи, паркинг системи и ескалатори.
Движиме илјадници луѓе на ден и одржуваме стотици лифтови насекаде низ Републиката. Ние сме насекаде каде луѓето се во движење благодарение на Вашата доверба во нас.

Copyright© 2021 Центар за лифтови. Сите права се заштитени

kohtakt

Булевар 8ми Септември број 13 Скопје
info@czl.mk
070700111