ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ “ – Скопје
Некои од нашите клиенти:

Милениумскиот крст – Водно

Министерство за правда

Вила „Биљана“ – Охрид

Народна банка на Република Македонија

Институт за Судска медицина – Скопје

ЈЗУ Герантолошки завод 13-ти Ноември – Скопје

„Фитофарм“- Скопје

Државен завод за Статистика

Клиничка болница – Тетово

Старски дом Аеродром

Grawe Недвижности – Скопје

Централа на фонд за пензиско и инвалидско осигурување

Министерство за финансии

Влада на Р.М

СОЗР на Влада на Р.М

Старски дом Автокоманда

Старски дом Ѓ.Петров

Хотел Сити Палас – Охрид

“Св.Еразмо” – Охрид

Градски Трговски Центар ( ГТЦ) – Скопје

Завод за Нефрологија- Струга

Фонд за Здравствено Осигурување на Македонија- Скопје

Министерство за Надворешни Работи

И многу други, вклучувајќи и куќни совети низ Р.М

 • IMG-c88709a03b96e5021734a9d05e80ae87-V
 • IMG-6cd4e75984bd425cbc2dfc8d461d920a-V
 • IMG-d584974899c80bcbbea1638e2b41cc7d-V
 • IMG-0c1b81b623c4d61edffdbb0734105ce0-V
 • IMG-0523d85843b2c092e7d20384b7f62ad0-V
 • IMG-e7ff795d41b80c75b322f2ea4008b8f3-V
 • IMG-b5c8035e1edf51bc36ad3eebd96e0d0f-V
 • IMG-1beee58c48b8c9b543606e64717ffacd-V
 • IMG-ce2fa5798351573997964f6146fbd9ed-V
 • IMG-0e1615ce29fca25a265047bc87313d5e-V
 • mileniumski
 • lift14
 • Exif_JPEG_PICTURE
 • liftovi11
 • liftovi10
 • liftovi9
 • liftovi8
 • liftovi6
 • liftovi5
 • liftovi4
 • liftovi3
 • liftovi2
 • liftovi1
 • zanas-lift
 • narodna-banka
 • zavod
 • pravda2
 • ministerstvo-za-finansii