Зошто се разликуваме од другите?

Тимот на ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ постојано се стреми да ги задоволи потребите на нашите клиенти со врвен квалитет, услуги и уникатен дизајн.

IMG-0e1615ce29fca25a265047bc87313d5e-V

Повеќе за нас

ПРОЕКТИРАЊЕ НА ЛИФТОВИ
Проектната документација за лифтови ја изработуваме според барањата на клиентот, во накраток рок според стандардите.

МОНТАЖА
Освен проектирањето на лифтовите и квалитетот на самите делови, потребна е квалитетна монтажа, како лифтот беспрекорно би ја вршел својата функција.

Нашите лифтови ги монтираме во најкраток рок со најдобар квалитет.Сите лифтови, автолифтови и платформи што ги монитраме се со CE ознака и истите имаат сертификат.

СЕРВИС
Нашата компанија има склучено договор за деловно-техничка соработка со најреномраните Европски производители на лифтови, и нам ни стојат на располагање комплетните проектански бироа како и целокупниот инжинерски кадар на истите, а нивните тимови за поддршка се резервирани за нас 24 часа.