Кои сме ние?

Нашата компанија ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ  е компанија која работи со лифтови повеќе од 25 години. Тимот на ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ  постојано се стреми да ги задоволи потребите на нашите клиенти со врвен квалитет, услуги и уникатен дизајн и она што е најважно располагаме со квалитетен и искусен кадар кој е составен од професионалци со долгогодишно работно искуство.

IMG-c88709a03b96e5021734a9d05e80ae87-V

Зошто баш ние?

Високото ниво на професионализам во областа на механиката и електрониката и фокусот на квалитетот како и долгогодишното искуство во лифт индустријата, нашата компанија добива ISO 9001: 2008 сертификат што има за цел да ја задржи нашата стратегија за конзистентност и подобрување на бизнис перформансите преку одржување и зајакнување на нашите позиции на моменталниот пазар и разумно проширување на нови позиции.

liftovi5

Наша мисија

Нашата мисија е постојано градење доверба кај клиентите, кредибилитет и почит кон истите. Клиентот за нашата компанија е на прво место, неговите желби и потреби за нас се врвен приоритет. Се стремиме да ги исполниме нашите цели и заради тоа мора да продолжиме постојано да ја зголемуваме нашата ефикасност.

 

Businessman with a compass holding in hand

Нашите услуги

Продаваме и обезбедуваме широк спектар на дизајн и услуги на лифтови и ескалатори.

ИНТЕРВЕНЦИИ

24/7

Адреса

Бр. 13 Скопје, 1000

Телефонски контакт

+389-70-700-111

Email

info@czl.mk